Ultimele străzi modernizate la Tecuci. Zone interblocuri în lucru

 

Vineri, 7 iulie 2023, primarul Lucian Costin a prezentat succint evoluția asfaltărilor din municipiu. Edilul s-a aflat la intersecția străzilor Mihai Vodă cu Vasile Pârvan, în Cartierul CFR din Tecuci. 

Cu acest prilej am aflat faptul că lucrările pe aceste străzi se apropie de final. În 6 iulie au fost marcate elementele de siguranță rutieră, urmau ultimele retușuri și predarea amplasamentului.  

 „Astăzi am semnat contractul de atribuire a străzii numărul 33 pe care o asfaltăm. Este vorba despre strada Sg. Puțanu din Cartierul Crivițeni. În Tecuci avem 32 de străzi remediate”, a declarat Lucian Costin.  

Acesta a mai precizat că va sesiza constructorul privind corectarea unor mici probleme în unele cartiere. Edilul a dat asigurări că sunt pregătite și alte străzi pentru modernizare, precum și noi proiecte interesante pentru toți tecucenii.  

Luni, 10 iulie, tecucenii, și nu numai, aflau că zona interblocuri Gheorghe Petrașcu, începe să prindă contur. Constructorul înaintează cu lucrările, se vor reface trotuarele, străzile, iluminatul public și vor fi create noi locuri de parcare. 

„Între timp, pregătim documentația tehnică pentru zonele interblocuri AG și R. Vom continua până modernizăm toate zonele interblocuri din oraș”, a conchis primarul tecucean.