Atenție pietoni! Fără permis sau sub influența substanțelor interzise la volan

 

Vineri, 14 iulie 2023, în jurul orei 17:20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în traficul rutier un bărbat de 27 de ani. Acesta conducea un autoturism pe strada Eroilor, din comuna Movileni, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicul. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. 

În cursul nopții de 14/15 iulie 2023, în jurul orei 1:20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Corod au oprit în interiorul comunei un autoturism care era condus de un tânăr cu vârsta de 17 ani, din satul Măcișeni, comuna Corni. Tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicul. 

Pe bancheta dreaptă față se afla un alt tânăr, de 19 de ani, cu domiciliul în același sat, care i-ar fi încredințat autovehiculul adolescentului să-l conducă, deși cunoștea faptul că nu deține permis de conducere. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, respectiv încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere. 

Duminică, 16 iulie 2023, în jurul orei 10:43, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat tânăr  în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1981, din Tecuci. Tânărul de 23 de ani, din satul Podoleni, comuna Barcea, se afla sub influența substanțelor psihoactive. 

La testarea cu aparatul Drugtest a fost indicată valoarea pozitivă la consumul de THC-5 (Canabis). Șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page