Doi bărbați au ajuns la spital pentru același motiv. Unul din Negrilești, celălalt din Tecuci

 

Joi, 20 iulie 2023, în jurul orei 19:36, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani din localitatea Negrilești, județul Galați. Acesta conducea un autoturism pe DJ 252 G, în comuna Țepu, sub influența băuturilor alcoolice. 

La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Pentru aceeași infracțiune va fi cercetat un alt bărbat, cu vârsta de 45 de ani, din municipiul Tecuci. Șoferul a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, în cursul nopții de 20/21 iulie 2023, în jurul orei 00:10, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Ștefan cel Mare, din orașul de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice. 

La testarea alcoolscop, aparatul Drager a indicat valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că și acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, transmite IPJ Galați.