Șoferiță rănită după ce autoturismul s-a aflat în mijlocul unui accident rutier

 

Vineri, 25 august, în jurul orei 20, pe DN 25, în interiorul localității Liești, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare către Galați. Șoferul nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care îl preceda și a intrat în impact cu acesta.

Cel de-al doilea autoturism, la volanul căruia se afla o femeie de 43 de ani, era oprit în spatele unei autoutilitare conduse de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal, marcat și semnalizat corespunzător.  

Din impact, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în autoutilitară. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum și avarierea celor trei autovehicule.  

Toate cele trei persoane dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.