Concursurile ilegale ale Valentinei Kramer au fost anulate

 

Așteptăm explicațiile lui Fotea și Gavril 

Tevatură mare, mare de tot cu organizarea unor noi concursuri la Spitalul „Anton Cincu”. Tevatură, pentru că aceste posturi sunt ocupate deja, iar persoanele titulare au fost angajate tot pe bază de concurs. Ilegalitățile miros de la o poștă.

Un fel de alba – neagra cu posturile de la Spital. De fapt, la mijloc, nu este vorba de altceva decât de o încercare de intimidare și răzbunare a noului manager, Valentina Kramaer, pe două asistente.

Ziarul Tecucean a mai scris că acestea se fac „vinovate”, în opinia managerului Kramer, de faptul că ar determina votul  în Consiliul Local în favoarea proiectele administrației liberale. Pe scurt, răzbunare marca PSD, partid care încă nu se poate obișnui cu ideea că a pierdut alegerile la Tecuci și nici nu le va mai câștiga mulți ani de acum înainte.

Valentina Kramer nu are curajul să-și recunoască greșelile 

 Printr-un anunț public de acum câteva zile (vezi facsimil din 29.08.2023), Spitalul Municipal „Anton Cincu” anunță că se anulează concursurile pentru ocuparea posturilor de  asistent medical generalist șef secție ATI și asistent medical generalist șef secție Medicină Internă.  

Sec, cu invocarea unor paragrafe de lege, care ar fi trebuit cunoscute de managerul Valentina Kramaer, legi care demonstrează, de fapt, ilegalitățile. Surpriză, în loc să-și asume întreaga responsabilitate pentru această stare, Valentina Kramer alege să semneze acest anunț simplu… Conducerea. O evidentă dovadă de lașitate.  

Dincolo de toate aceste șicane, de crearea unei atmosfere extrem de tensionate în spital, într-o unitate care ar trebui să aibă în centrul atenției pacientul și nu răzbunările politice, așteptăm în perioada următoare reacțiile lui Costel Fotea și ale lui Claudiu Gavril. Pentru că Valentina Kramer nu face nimic de capul ei.