Transportat în comă la spital după un accident în apropiere de Munteni

 

Luni, 4 septembrie, în jurul orei 10, pe DE 581, în apropiere de localitatea Munteni, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Brăhășești, conducea un autoturism pe drumul menționat având direcția de deplasare către Bârlad. La km 32 + 500 de metri, ar fi surprins și accidentat un bărbat, a cărui identitate nu a fost stabilită încă.

Bărbatul, cu vârsta aproximativă de 25-30 de ani, s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis, în fugă și prin fața unui autoturism oprit parțial pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, pietonul a suferit mai multe leziuni.

A fost preluat și transportat în stare de inconștiență la Spitalul Județean Galaţi, unde a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, stare comatoasă. La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Galați.