În căutarea compactorului pierdut

 

Vineri, 22 septembrie 2023, la dispeceratul Poliției Locale s-a prezentat C.C. din Tecuci care a sesizat că în timp ce transporta un compactor pe str. Mureș acesta a căzut din mașină, fapt descoperit mai târziu. Întorcându-se pe drumul parcurs, în speranța că îl va vedea căzut, nu a mai găsit nimic. 

Vizionând camerele de supraveghere, polițiștii locali au depistat momentul în care o persoană de sex masculin a văzut compactorul, l-a ascuns în tufele din preajmă, s-a dus repede acasă și a adus un cărucior în care a încărcat utilajul găsit. În ajutorul său a venit și o persoană de sex feminin, împreună transportând compactorul la domiciliu.  

Din vizionarea înregistrărilor, cei doi au fost identificați ca fiind C.D.I. în vârstă de 64 ani și L.C. de 59 ani. Patrula Poliției Locale s-a deplasat imediat la domiciliul acestora, unde au găsit utilajul așezat în mijlocul casei.  

Lui P.N. nu i-a venit să creadă faptul că banii pe care spera să-i obțină au dispărut odată cu apariția agenților locali și a început să înjure, deranjând liniștea publică. În cele din urmă a primit procesul verbal de sancționare bine meritat, se arată în comunicatul Poliției Locale Tecuci.