Ada Chicoș la Vocea României cu o interpretare la superlativ – VIDEO

 

Tecuceanca Ada Chicoș a fost prezentă vineri, 22 septembrie 2023, la Vocea României. Ada a impresionat asistența interpretând piesa „Enter Sandman” a formației Metallica. 

Scaunele de la Vocea României au fost ocupate de antrenorii Smiley, Theo Rose, Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Ada a întors două scaune. 

„Mă tem c-ai să te duci la Tudor, că ai cântat rock, nu știu ce să fac să te conving să vii în echipa mea”, a fost reacția Irinei Rimes. „Nu știu în ce echipă vei merge dar nu am auzit niciodată o voce feminină cântând Metallica atât de convingător. E o performanță. Ce vreau eu este să conserv această energie”, a menționat, la rândul lui, Tudor Chirilă.  

 Dincolo de voce, Ada Chicoș a avut o performanță foarte coerentă, foarte puternică, foarte explozivă și foarte dinamică, a mai fost de părere Tudor Chirilă. 

Copleșită de emoții, Ada a spus: „Pentru mine este wow că am ajuns până aici!”. Ada este studentă la Arad, iar pe plan muzical a fost pregătită de prof. Dragoș Gheorghiu la Școala de canto „Soul Music Art”. 

După un mic moment de suspans, Ada Chicoș a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă, în aplauzele tuturor.