Compartimentul Boli Cronice dotat cu mese pacient prin bunăvoința sponsorilor

 

În structura Spitalului municipal „Anton Cincu”  Tecuci există și un Compartiment Boli Cronice care funcționează în cadrul Secției Pediatrie, mai exact în lateralul acestuia, cu intrare separată. Acest Compartiment dispune de șapte saloane cu un total de 28 paturi pacienți. Condițiile spitalicești știm cu toții că nu sunt tocmai roze, acest aspect întâlnindu-se mai peste tot în țara noastră.  

Pacienții internați la spital sunt nevoiți să servească masa la marginea patului pe o bucățică de noptieră, genul acela de noptiere din metal vopsite pe care timpul și-a pus serios amprenta. Dacă în urmă cu un an Secția Medicală A din cadrul Spitalului a fost dotată cu 30 de măsuțe pacient, acum a venit rândul Compartimentului Boli Cronice să primească o sponsorizare pentru 10 bucăți mese pacient reglabile peste pat care să ajute pe cei internați să servească în condiții bune mâncarea. 

Cerința acestora a fost adresată de angajați ai Compartimentului către Asociația Balinte Ionela. Astfel, au fost achiziționate mesele de către Asociație de la o firmă medicală din Arad, costul fiind de 3.430 lei.  Sponsorul care a fost de acord să se implice și pentru această achiziție de mobilier necesar, redirecționând din impozitul pe profit Asociației, este tot firma TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci, administrată de Anca Costin. 

 Cerințele la Spitalul municipal sunt multe, iar fiecare administrator de societate poate contribui la îmbunătățirea acestora prin achiziții de mobilier sau aparatură redirecționând trimestrial impozitul pe profit către Asociația Balinte Ionela. Doar împreună putem ajuta la crearea unui climat prietenos și confortabil, având în vedere că la un moment dat fiecare dintre noi putem ajunge – noi sau rudele noastre –  la acest Spital. 

Felicitări atât sponsorului, Transfero Turistic SRL Tecuci cât și intermediarului tranzacției Asociația Balinte Ionela!