Biciclist accidentat mortal

 

Joi, 12 octombrie 2023, la ora 15.50, pe DJ 241, în interiorul satului Gara Berheci din comuna Gohor, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci și de la Secția 6 Poliție Rurală Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 28 de ani, din comuna Bogdănești, județul Vaslui, conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe drumul menționat, având direcția de deplasare către DE 581. La un moment dat, ar fi acroșat și accidentat mortal un biciclist care circula în fața sa pe marginea carosabilului, cu aceeași direcție de deplasare și care ar fi virat brusc la stânga în fața sa.  

La fața locului a ajuns și un echipaj medical de la Ambulanța Tecuci care a constatat decesul biciclistului. Este vorba de un bărbat cu vârsta de 44 de ani, domiciliat în satul Gara Berheci, județul Galați. 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil. A fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier, transmite IPJ Galați.