Doi bărbați au ajuns la spital după o încăierare în care au fost implicate mai multe persoane

 

Vineri, 13 octombrie 2023, în jurul orei 20:25, Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată telefonic, prin intermediul 112, privind faptul că în satul Toflea din județul Galați ar fi avut loc un scandal și cel puțin o persoană ar fi fost agresată fizic. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că la data menționată, în jurul orei 19:30, în fața unui bar din satul Toflea se aflau mai multe persoane. Doi tineri, cu vârstele de 21 și 26 de ani, ar fi provocat scandal în urma unui conflict spontan.  

În timpul acestui conflict, bărbatul de 26 de ani l-ar fi lovit în zona feței pe un alt bărbat, de 25 de ani, după care ar fi fugit de la fața locului. Din grupul în care se afla cel agresat ar fi intervenit mai multe persoane, iar unele dintre acestea l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 21 de ani, cauzându-i mai multe leziuni. 

Până în prezent au fost identificați doi dintre agresori acestuia din urmă, fiind vorba de doi bărbați, cu vârstele de 23 și 26 de ani.  

Tânărul de 21 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Tecuci în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Tot la spital a ajuns și bărbatul de 25 de ani, care a fost transportat cu un autoturism de o cunoștință a acestuia. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc, precum și pentru o încadrare corectă a faptelor. 

De asemenea, patru persoane implicate au fost sancționate contravențional cu amendă pentru provocare și participare la scandal, se arată în comunicatul IPJ Galați.