Transportată la spital în urma unui accident rutier

 

Marți, 17 octombrie 2023, în jurul orei 16, pe DJ 242 B, în interiorul satului Foltești din județul Galați, a avut loc un incident rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Târgu Bujor – Formațiunea Rutieră s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 49 de ani, conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare către Târgu Bujor. Șoferul nu s-ar fi asigurat la schimbarea de mers către stânga, autoturismul fiind lovit de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 30 de ani, care se angajase în depășirea acestuia. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei cu vârsta de 29 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Aceasta a fost preluată și transportată la spital de un echipaj medical de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Chiar dacă la testarea alcoolscop a celor doi conducători auto rezultatele au fost negative, aceștia au fost conduși la o unitate medicală unde le-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.