Planuri pentru înființarea unui Club Sportiv Municipal la Tecuci

 

Reabilitarea Stadionului municipal deschide noi oportunități pe plan sportiv, orașul Tecuci având capacitatea de a atrage tineri dornici să facă performanță.  

Administrația, prin vocea primarului Lucian Costin, a făcut publică intenția de a înființa un Club Sportiv Municipal. Pe lângă fotbal, acesta va îngloba mai multe ramuri sportive. 

„Pregătim înființarea unui Club sportiv municipal în care vom crea câteva ramuri sportive. Vom angaja antrenori pentru acești copii, pentru că sunt foarte mulți copii talentați care nu își permit să plătească către un club privat. Sunt copii talentați a căror familie nu poate suporta un cost suplimentar și atunci intervenim noi, Consiliul Local – Primărie, înființăm acest Club Sportiv Municipal și încercăm să aducem câți mai mulți copii valoroși pe teren, să creăm viitori campioni”, a declarat edilul tecucean. 

Intenția municipalității este de a înființa un Club sportiv pe Stadionul din Tecuci, care va îngloba mai multe ramuri, nu doar fotbal. În cadrul Clubului, stadionului i se vor alătura o sală de sport și un bazin de înot.  

 „Avem acest teren, mai avem o sală de sport care este dată la acest moment în folosință către Clubul Școlar. Vrem ca această sală să o preluăm la noi”, a mai adăugat primarul Lucian Costin.  

Edilul și-a exprimat speranța demarării cât mai repede a licitației pentru noul bazin de înot din Tecuci care va fi gestionat de această nouă entitate. Clubul Sportiv Municipal va avea destinație strict pentru pregătirea sportivă a tecucenilor.