Webinar: Sănătate și Securitate în muncă în era digitală

 

Digitalizarea schimbă rapid lumea muncii și necesită soluții noi și actualizate pentru securitatea și sănătatea în muncă (SSM). Programul de cercetare al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) își propune să ofere factorilor de decizie, cercetătorilor și angajatorilor informații fiabile despre impacturile potențiale ale digitalizării asupra SSM, astfel încât să poată lua măsuri rapide și eficiente pentru a se asigura că lucrătorii sunt în siguranță și sănătoși. 

Webinarul dedicat „Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă” își propune să aducă în atenția angajatorilor, managerilor, instituțiilor publice, lucrătorilor și reprezentanților SSM din sectorul public și privat: noutăți, soluții și exemple de bună practică privind activitatea de Securitate și Sănătate în Muncă în contextul digitalizării și în concordanță cu campania lansată de Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) pentru perioada 2023 -2025. 

Webinarul va avea loc în  24 octombrie 2023, începând cu ora 10 și va fi organizat de Inspecția Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Galati în parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos din Galați și Platforma SSM.ro, cu participarea Inspectoratelor teritoriale de muncă din județele – Bacău, Botoșani, Buzău, Covasna, Iași, Neamț, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vrancea. 

Evenimentul va fi disponibil prin accesarea platformei SSM.ro. Seminarul este gratuit, iar pentru consultarea agendei și participarea la eveniment vă puteți înregistra accesând https://www.ssm.ro/media/itm-galati.         

 

ITM Galați 

 

You cannot copy content of this page