Urmărire în toiul nopții la Tecuci. Prins după ce și-a abandonat autoturismul

 

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, în jurul orei 00:20, șoferul ce se afla la volanul unui autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de echipajul de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci care desfășura activități de supraveghere și control al traficului rutier. 

Autoturismul a fost urmărit de către polițiști cu autospeciala de serviciu, cu semnalele acustice și luminoase puse în funcțiune, pe o distanță de aproximativ 2 km, până parcarea unui supermarket aflat în zona intersecției cu străzile Constituției, Bobâlna și General Dragalina, unde bărbatul a abandonat autovehiculul și a început să fugă. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia pe jos pe o distanță de circa 300 de metri, iar după ce l-au ajuns din urmă pe conducătorul auto, l-au imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci. 

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea acestuia, un bărbat cu vârsta de 34 de ani din satul Dobrinești, comuna Nicorești, județul Galați. Polițiștii au mai stabilit și faptul că nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicul. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite IPJ Galați.