Lipsă de interes pentru dezvoltarea orașului din partea consilierilor locali PSD

 

Miercuri, 6 decembrie 2023, Consiliul Local Tecuci s-a întrunit în ședință de îndată de la ora 16. Ședința a avut loc la Sala Studio a Casei de Cultură. 

Din numărul total de 19 consilieri locali în funcţie au fost prezenţi 10 consilieri locali, Cosmin Miron lipsind motivat. De la ședință au lipsit nemotivat următorii consilieri locali de la PSD și UIPT: Tudor Cîmpanu, Oliwer Drăgan, Florin Grama, Dumitrel Miron, Mirela Paraschiv, Remus Pascal, Lucian Pădure, Felomela Pleşu. 

Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre, printre care: „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – sediul primăriei Tecuci”, „Creșterea performanței energetice a Grădiniței nr. 16 Tecuci”, „Extindere rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare de colectare a apelor uzate în Municipiul Tecuci”, „Antreprenoriatul Social: Motorul Sustenabilității Locale”. 

Proiectele au fost votate în unanimitate de către cei prezenți, respectiv consilierii PNL și doi consilieri independenți. Cu sprijinul consilierilor locali prezenți, Tecuciul face încă un pas în reabilitarea clădirilor destinate unităților de învățământ și un pas important în sprijinirea mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă.