Cadouri binemeritate campionilor noștri

 

Anamaria și Dragoș Stegaru sunt frați gemeni, elevi în clasa a IX-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza și sunt campioni mondiali la karate. Practică acest sport de 11 ani, fiind inițiați de sensei Angel Doncea în cadrul Clubului Sportiv Neko Me Tecuci, loc unde au rămas în continuare.  

Cei doi frați, Anamaria și Dragoș, au decis să urmeze o carieră militară, imboldul pentru acest liceu provenind de la disciplina practicată de-a lungul anilor. În palmaresul lor, campionii au strâns 260 de premii în cadrul competițiilor sportive desfășurate atât în țară cât și peste hotare. Toate medaliile obținute au în spatele lor perseverență, multă muncă și ambiție.  

De obicei, la un concurs sau campionat obții o medalie care nu îți poate acoperi și cheltuielile necesare deplasării, costumației, cazării ș.a. Anamaria și Dragoș au fost puși în situația de a participa la ultimele competiții cu kimonouri uzate, costul acestora fiind piperat pentru bugetul unei familii.  

Acest aspect a fost adus la cunoștința Asociației Balinte Ionela, cea care a cerut sprijin administratorilor de firme. Firma care a răspuns afirmativ pentru achiziționarea celor două kimonouri pentru karate a fost TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci.  

Dragoș și Anamaria Stegaru

 Astfel, prin intermediul Asociației Balinte Ionela au fost comandate costumațiile sportive de la Akasport Flow SRL Timișoara iar valoarea acestora a fost de 2885 lei. 

Astăzi, 4 ianuarie 2024, la început de an, cei doi frați au fost invitați la firma TRANSFERO TURISTIC pentru a intra în posesia costumației, administratorul Anca Costin înmânându-le acest cadou esențial practicării sportului. 

Odată cu cadoul au fost felicitați pentru perseverență și rezultatele obținute, primind urări de succes în competițiile viitoare! 

A fost un gest făcut din inimă, cu drag pentru campionii cu care ne mândrim și care reprezintă cu succes Tecuciul în concursurile naționale și internaționale. 

Felicitări sponsorilor și baftă fraților Stegaru!