Nu a adaptat viteza la condițiile de trafic. Conducătoare auto transportată la spital

 

Ieri, 9 ianuarie 2024, în jurul orei 9:20, o femeie în vârstă de 53 de ani conducea un autoturism pe DE 581 din direcția Tecuci către Cosmești. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de iarnă, în dreptul kilometrului 12+150 m ar fi pierdut controlul direcției de mers, derapând pe sensul opus de mers. 

Autovehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, condus în mod regulamentar de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Focșani. 

În urma impactului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal din Tecuci, în vederea efectuării investigațiilor medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.