Un copil de cinci ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul trei

 

Marți, 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel 112, privind faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați. 

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie, de 27 de ani, băiatul în vârstă de 5 ani și 6 luni s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului. 

Minorul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la fața locului. Ulterior, a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați. 

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, transmite IPJ Galați.