Un bărbat și o femeie din Nicorești s-au întâlnit pe o stradă din Tecuci. O minoră transportată la spital

 

Luni, 22 ianuarie 2024, în jurul orei 6:35, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani din satul Fântâni, comuna Nicorești, un autoturism pe strada Republicii. Atunci când a ajuns la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, cu intenția de a-și continua deplasarea pe strada Elena Doamna, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care era condus de o femeie de 39 de ani, tot din satul Fântâni. 

În urma acestui eveniment rutier a fost rănită ușor o minoră de 5 ani, aflată pe bancheta din spate stânga a celui de-al doilea autovehicul. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată. 

La testarea cu aparatul etilotest rezultatele au fost negative în ambele cazuri. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.