Bărbat decedat în urma unui incendiu

 

Miercuri, 31 ianuarie 2024, la ora 22, militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Tecuci au fost solicitați sa intervină la un incendiu izbucnit pe strada Unirii din localitatea Negrilești. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU Negrilești. 

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul gospodăriei, iar pompierii au reușit localizarea incendiului în limitele găsite. Cu toate acestea, au ars bunurile materiale din două camere de locuit și acoperișul casei pe o suprafață de 80 mp. 

Concomitent cu acţiunile pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unei persoane care se presupunea că se află în locuinţă. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 60 de ani.  

După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a acestuia ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire, transmite ISU Galați.