Coliziune frontală. Trei persoane transportate la spital după o depășire imprudentă 

 

Joi, 1 februarie 2024, în jurul orei 10:15, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DE581, pe raza comunei Munteni din județul Galați. 

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani conducea un autoturism, având direcția de deplasare dinspre Bârlad către Tecuci. În dreptul km 30+400m, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula din sensul opus.  

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani, și a încă doi bărbați, în vârstă de 49 și 44 de ani, pasageri în autoturismul care se deplasa din sens opus. Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale sosite la fața locului și transportați la Spitalul Municipal din Tecuci. Ulterior au fost transferați la Spitalul Județean de Urgență Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.