Motociclist transportat la spital după un incident rutier   

 

Luni, 26 februarie 2024, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire producerea unui eveniment rutier pe strada Vasile Lupu din comuna Matca. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. 

Din primele verificări polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Matca, conducea o motocicletă pe strada menționată, deplasându-se dinspre centrul comunei. Într-o intersecție cu circulație nedirijată, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe strada Petre Ispirescu către strada Vasile Lupu, condus de o femeie de 41 de ani, din aceeași localitate.  

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat la Spitalul din Tecuci, unde a primit îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că bărbatul implicat în accident nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite IPJ Galați. 

 

sursa foto: Munikipiul Tecuci