Un toflean se află sub control judiciar după ce a agresat un tecucean 

 

Marți, 27 februarie 2024, la ora 15:13, polițiștii din cadrul Secției 6 Politie Rurală Tecuci au fost sesizați telefonic, prin apel la 112, de către un bărbat din satul Toflea, comuna Brăhășești, județul Galați. Acesta reclama faptul că un tânăr ce părea a fi sub influența băuturilor alcoolice ar deține un obiect tăietor. 

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce avea un obiect tăietor în mână, s-ar fi agățat de mânerul din partea din față a cabinei unei autoutilitare (betonieră) care efectua lucrări pe raza satului Toflea, lovind cupola și parbrizul acesteia.  

Ulterior, ar fi deschis portiera din partea conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 39 ani din municipiul Tecuci, și l-ar fi agățat pe acesta de gulerul salopetei, bruscându-l. 

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice, continuând cercetările în vederea depistării tânărului de 21 de ani. 

În aceeași zi polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au dispus măsura reținerii tânărului, pentru 24 de ore, iar a doua zi acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, fiind luată față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, transmite IPJ Galați.