Acțiune a polițiștilor rutieri: 6 permise reținute, două certificate retrase, 55 de sancțiuni – FOTO

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Galați au organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9/10 martie 2024, o amplă acțiune în județ, atât în mediul urban, cât și rural, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin prevenirea și combaterea consumului de alcool sau alte substanțe, în rândul conducătorilor auto. 

Au fost reţinute 6 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare şi a fost constatată 1 infracţiune, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier, în valoare de 26.550. În cadrul acțiunii, aceștia au organizat filtre pe raza întregului județ și au efectuat peste 450 de testări cu aparatele etilotest și drugtest din dotarea poliției rutiere. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați vor continua acest gen de acțiuni, care au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere și un trafic în siguranță, transmite IPJ Galați.