Bătaia nu mai este ruptă din Rai

 

Bunicii care încă mai gândesc că „Bătaia este ruptă din Rai” ar face bine să se răzgândească. Altfel se pot alege cu dosar penal, așa cum i s-a întâmplat unei gălățence. 

Vineri, 22 martie 2024, la sediul Secției 4 Poliție Galați s-a prezentat un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Galați. Acesta era însoțit de mama sa, de 34 de ani, care a reclamat faptul că în cursul zilei anterioare bunica sa l-ar fi agresat fizic, la adresa de domiciliu a acesteia, unde locuia împreună cu alți patru frați minori.  

Pe parcursul verificărilor a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent. În baza acestuia, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bunicii, în vârstă de 69 de ani, prin care s-a dispus să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de minor, de noua reședință a acestuia, unde va locui cu mama sa, precum și de unitatea de învățământ unde este elev. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, transmite IPJ Galați.