George Stângă și Onuț Atanasiu sunt candidații PNL la președinția Consiliului Județean și Primăria Galați

 

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, în cadrul ședinței de marți, candidații filialei PNL Galați la funcțiile de președinte al Consiliului Județean și cea de primar al municipiului Galați. Astfel, deputatul George Stângă, președintele filialei gălățene, va candida la președinția CJ Galați, iar deputatul Onuț Atanasiu la funcția de primar al municipiului Galați. 

„Încrederea colegilor mei mă responsabilizează și mă determină să dau 100% pentru Galați!”, a spus președintele PNL Galați, George Stângă. 

 „Credința mea profundă în potențialul și forța gălățenilor stau la baza angajamentului meu de neclintit pentru promovarea unei guvernări locale responsabile, transparente și, înainte de toate, orientate către nevoile fiecărui cetățean al județului nostru. Experiența pe care am acumulat-o în administrația locală și județeană, precum și în Parlamentul României, mă motivează și mai mult să rămân pe drumul drept și să contribui cu toate resursele și cunoștințele mele la dezvoltarea Galațiului și transformarea sa într-un adevărat punct strategic al țării”, a subliniat deputatul PNL. 

Potrivit lui George Stângă, viziunea sa pentru viitorul județului Galați este ambițioasă, dar realizabilă. „Doresc să ne poziționăm printre cele mai dezvoltate, inovatoare și prospere județe din România.  

Pentru a realiza acest obiectiv, îmi voi concentra atenția asupra consolidării infrastructurii, sprijinirii inovației și antreprenoriatului local, îmbunătățirii accesului la educație și servicii de sănătate de calitate superioară, și, nu în ultimul rând, promovarea unui mediu sustenabil, care să respecte resursele naturale impresionante și patrimoniul cultural unic al județului nostru”, a conchis acesta. 

 

PNL Galați