Concurs de proză scurtă

 

Editura Biscara din București alături de Casa de Cultură Tecuci și alte instituții partenere organizează Concursul de proză scurtă „Polaris”, Ediția a IV-a, 2024.   

Editura propune participanților abordarea, într-o manieră suprarealistă, a subiectului Visul. Tema din acest an este prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la publicarea primului Manifest al Suprarealismului, semnat de André Breton. 

Participanții pot trimite în perioada 1 aprilie – 15 iulie lucrările la adresa de e-mail [email protected] . Sunt așteptate texte de proză scurtă (maxim 3 pagini A4, editate cu font 12 New Times Roman, la un rând, cu diacritice), care să trateze acest subiect.  

În e-mail, alături de fișierul în format Word conținând proza pentru concurs, se vor preciza numele și prenumele autorului, precum și localitatea din care provine. Nu vor fi admise în concurs lucrările care nu respectă regulile gramaticale în vigoare sau care au conținut indecent. 

Cele mai valoroase texte intrate în concurs vor fi selectate până la 31 august 2024 pentru a fi publicate într-un volum colectiv. Succes tuturor participanților!