Alți sportivi ai CSS Tecuci premiați pentru rezultatele obținute

 

La finalul lunii martie a.c. la București a avut loc Etapa finală a Campionatul Național de Sală U14 la Atletism.  

La aceste întreceri au participat și sportivi pregătiți de prof. Mihai Mihuleac la CSS Tecuci.  

În finală, sportivul Rareș Valentin Chiș a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național la proba de alergare 60 m garduri. Rareș este elev în clasa a V-a la Colegiul Național Calistrat Hogaș Tecuci. 

Tot în această competiție, Denis Sebastian Matei s-a clasat pe Locul VI la proba de 60 m garduri. Denis este elev al Școlii Gimnaziale „Negoiță Dănăilă” din Bucești, fiind în clasa V-a. 

La aruncări lungi – în cadrul aceluiași Campionat, Valentin Doru a obținut locul IV la aruncarea ciocanului categoria U16. Valentin este în clasa a VIII-a  la Șoala Gimnazială „Ștefan O. Iosif” Tecuci. 

Sportivul Iulian Romanov a realizat recorduri personale la aruncarea discului. El este elev al Școlii Gimnaziale „Elena Doamna”, în clasa a V-a. 

 Astăzi, 10 aprilie, cei patru sportivi împreună cu antrenorul lor, prof. Mihai Mihuleac, au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a li se recunoaște meritul. Asociația a găsit sprijin la firma MTC CONSTRUCT  SRL Tecuci, care a răspuns afirmativ la recunoașterea efortului depus de sportivi pentru a obține rezultate bune. 

Astfel, administratorul firmei MTC Construct SRL, Nina Pavel, a înmânat câte un plic sportivilor nominalizați, vicecampionul Rareș Chiș primind 1.000 lei iar ceilalți atleți câte 500 lei.  

Sportivii CSS au fost felicitați și au promis rezultate mai bune în competițiile care vor avea loc la vară. 

Baftă în continuare atleților și mulțumiri sponsorilor care încurajează sportul!