Începe cu noi, începe cu „Spiru Haret”! 

 

Continuând o tradiție de 125 de ani, Colegiul Național „Spiru Haret” oferă absolvenților de clasa a VIII-a un mediu inspirațional, propice învățării și atingerii performanței. Alegerea unui liceu extraordinar trebuie să reprezinte îmbinarea a trei elemente: educație de calitate, dezvoltare personală și oportunități.  

Oferta noastră de școlarizare acoperă în întregime filiera teoretică atât pentru profilul real prin specializările Matematică-informatică și Științe ale naturii, cât și pentru profilul umanist prin specializările Științe sociale și Filologie. Oferta este susținută cu argumentele calității serviciilor educaționale, competența colectivului de profesori, baza materială modernă, oportunitățile de dezvoltare personală ( prin proiecte școlare locale, naționale și europene ). Procentele ridicate de promovabilitate și rezultatele obținute de elevii noștri la olimpiade și concursuri școlare nu fac decât să confirme, an de an, munca, seriozitatea, dăruirea, perseverența cu care se derulează întreaga activitate în acest spațiu educațional. 

La Colegiul Național „Spiru Haret” vei fi înconjurat de o comunitate dinamică și prietenoasă, implicarea în proiecte europene, activitățile extracurriculare, cluburile ( de pictură, media, sportive, de dezbateri ) te vor ajuta să-ți descoperi și să-ți dezvolți pasiunile.  

De aceea, dacă dorești ca oamenii pe care îi vei întâlni dincolo de porțile școlii să fie alături de tine până la capăt, să găsești în ei căldura unor prieteni adevărați, a unor parteneri de nădejde, umeri pe care să te sprijini la nevoie, minți luminate care să-ți împărtășească ideile sau care să-ți arate calea cea mai bună de urmat, atunci alege, cu toată încrederea, Colegiul Național „Spiru Haret” Tecuci. Aici este locul tău! Începe-ți drumul către viitor cu noi! Generații și generații de elevi au făcut asta deja. 

Întrebați de ce au ales „Spiru Haret”, aceștia au răspuns:  

„Este un loc unde tradiția se îmbină cu metode modern de învățare iar profesorii sunt apreciați pentru dedicarea și profesionalismul lor.” (Estera) 

„Alege CNSH pentru atmosfera din liceu, pentru vibe-ul claselor, dar și pentru șansa de a atinge performanța, o valoare importantă a acestui colegiu.” (Elena) 

„Pentru mine, «Spiru Haret» nu este doar un liceu, ci un spațiu safe în care te poți exprima liber și ești susținut de profesori competenți și deschiși.” (Daria) 

„Nu mi-aș fi putut petrece adolescența, cei mai frumoși ani ai vieții, într-un loc mai bun decât Colegiul Național «Spiru Haret». Profesorii și colegii mi-au oferit mediul propice înfloririi mele academice, dar și creșterii mele ca persoană.” (Maria T.) 

„CNSH este cu adevărat un loc care construiește studenți de elită.”(Irina T.) 

„Alege Spiru pentru a te bucura de fiecare activitate extrașcolară, de fiecare proiect!” (Genifer) 

„Curtea liceului este extrem de frumoasă, un loc minunat unde te poți relaxa împreună cu colegii. Chiar dacă mulți spun că e greu, te asigur că nu e așa, ai nevoie doar de ambiție pentru a ajunge să reușești.” (Giulia) 

„Aici am fost întotdeauna înțeleasă, ascultată, respectată. Colegii prietenoși, spațiul primitor, profesorii răbdători, toate au contribuit la dezvoltarea mea personală.” (Bianca) 

„Aș alege din nou CNSH pentru a mă bucura de toate oportunitățile pe care mi le-a oferit acest liceu. Am întâlnit oameni frumoși, am participat la zeci de proiecte, am fost voluntar, am râs, am plâns și, cel mai important, am făcut parte dintr-o comunitate minunată!” (Delia) 

Dragi viitori absolvenți de clasa a VIII-a, vă așteptăm vineri, 12 aprilie 2024, începând cu ora 9, la Casa de Cultură din Tecuci în cadrul Târgului de oferte educaționale „Cariera 2024” pentru a ne cunoaște. În aceeași zi ne puteți vizita campusul de pe Bulevardul Victoriei, nr. 12, Tecuci. Vă vom răspunde la orice întrebare pe care o aveți cu privire la viața de licean și, mai ales, la cea de haretist. 

Colegiul Național „Spiru Haret” Tecuci vă așteaptă să faceți parte din noua generație de haretiști care să ducă mai departe tradiția, prestigiul și performanța acestei instituții, ca valori care să vă călăuzească pe tot parcursul vieții. Împreună, putem continua povestea CNSH. 

 

Colegiul Național „Spiru Haret” Tecuci