La volan fără permis sau sub influența alcoolului

 

Vineri, 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:05, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat pe strada Tecuciului, din Matca, un bărbat în vârstă de 52 de ani din aceeași localitate. 

Bărbatul conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. 

Sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 16.40, tot polițiștii din cadrul Secției 7 au depistat pe un drum public din localitatea Matca un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Matca. Tânărul conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.  

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe conducătorul auto la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns