Trei persoane arestate și una sub control judiciar după un conflict izbucnit pe terasa unui magazin

 

Sâmbătă, 11 mai 2024, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați prin apel la 112 privind faptul că la un magazin unde sunt comercializare produse mixte mai multe persoane ar fi provocat un scandal. Magazinul se află în satul Fundeanu din comuna Drăgușeni, județul Galați. 

Din verificările preliminare efectuate a rezultat faptul că la data respectivă, cu puțin timp înainte de apelul telefonic, pe terasa acestui magazin unde se pot consuma și băuturi alcoolice sau nealcoolice, în urma unui conflict verbal dintre două grupuri de persoane, cu vârstele cuprinse între 14 și 61 de ani, o parte dintre aceasta ar fi început să se agreseze fizic reciproc aruncând cu sticle de bere, iar apoi folosindu-se de obiecte contondente și tăietoare înțepătoare. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Duminică, 12 mai 2024, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cercetările au fost continuate de polițiștii de la Poliția Orașului Târgu Bujor și de la Secția 5 Poliție Rurală Rădești. După audieri și după administrarea materialului probator, față de 4 bărbați, cu vârstele de 27, 26, 25, respectiv 23 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. 

În cursul zilei de luni, 13 mai, cei 4 bărbați au fost prezentați și la Judecătoria Târgu Bujor. A fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 23 de ani, precum și măsura arestării preventive de 30 de zile pentru ceilalți trei, transmite IPJ Galați. 

 

Lasă un răspuns