PNL și-a lansat oficial candidații la alegerile locale din județul Galați

 

Marți, 14 mai 2024, la Sala Sporturilor din Galați a avut loc evenimentul de lansare a candidaților PNL Galați la alegerile locale din acest an.  

La eveniment au fost prezenți președintele PNL – Nicolae Ciucă și secretarul general PNL – Lucian Bode, alături de prim-vicepreședinții PNL, europarlamentarii Rareș Bogdan și Dan Motreanu, președintele PNL Galați – George Stângă, primari și consilieri locali din județul Galați.  

În alocuțiunea sa, Rareș Bogdan a mulțumit primarilor liberali în funcție din județul Galați care au fost nevoiți să facă față unor presiuni fără precedent. „Vă mulțumesc fiecăruia, în frunte cu prietenul meu Lucian Costin!”. 

Europarlamentarul liberal a mai adăugat faptul că „Apa care curge în Dunăre ar trebui să o folosim pentru că apa de la robinet e prea scumpă”. Rareș Bogdan a dat exemplul altor județe care au reușit să facă performanță subliniind că județul Galați are nevoie de o administrație liberală pentru a ajunge la același nivel de dezvoltare. 

 Primarul Lucian Costin a mulțumit pentru susținere, a vorbit despre provocări și soluții, despre diferența dintre liberali și ceilalți. „Noi, liberalii, am învățat să construim, ei dărâmă; noi găsim soluții, ei caută variante pentru cumetrii și pentru caracatițe. Noi, liberalii, am ales și alegem întotdeauna drumul cel bun, care nu este deloc ușor, dar este drumul corect. Iar ei nu fac altceva decât să ne sperie, să ne șantajeze, să ne amenințe. Dar noi mergem mai departe”, a spus printre altele Lucian Costin. 

Mesajul primarului tecucean a fost că „Partidul Național Liberal este singura alternativă corectă și dreaptă pentru dezvoltarea comunităților noastre”.    

 

Lasă un răspuns