Andrada și Răzvan premiați pentru rezultate deosebite la Geografie

 

În 18 mai 2024 la Galați a avut loc etapa națională a Concursului național „Terra – Mica olimpiadă de Geografie”. Acest concurs a fost adresat elevilor din clasele V-VII. 

 Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci a fost reprezentată în această etapă finală de doi elevi din clasele a VII-a, Manoliu Andrada și Vrânceanu Răzvan, care au fost calificați în urma poziționării pe primele două locuri la etapa județeană ce s-a desfășurat în luna martie 2024. 

După multă muncă, Manoliu Andrada a devenit campioană națională, obținând maximum de puncte, 100 pentru Locul I. Vrânceanu Răzvan a ocupat Locul III cu 96 de puncte. Concursul a fost finanțat și organizat de Ministerul Educației, la el participând 278 de concurenți ai claselor a VII-a. 

Astăzi, 21 mai, cei doi premiați împreună cu profesorul coordonator Ionuț Barbu au fost invitați la sediul Asociației Balinte Ionela, care a dorit să îi motiveze pentru laurii succesului. 

Astfel, Andrada a primit un plic cu 1000 lei iar Răzvan altul cu 500 lei. Sponsorizarea a fost făcută de firma CASA LUISA & ELENOR SRL – deținătoare a minimarketului „La doi pași” de pe colțul străzii Ștefan cel Mare din Tecuci. Administratorii firmei – familia Sandu și președinta Asociației Balinte Ionela, alături de bănuții înmânați au felicitat premianții și profesorul, urându-le succes la concursurile următoare.  

Felicitări elevilor și mulțumiri sponsorilor care îi motivează!