Ziua Internațională a Copilului la Biblioteca Municipală

 

1 Iunie este o zi specială pentru că de fiecare dată retrăim copilăria cu multă bucurie. Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Biblioteca Municipală „Ștefan Petică” Tecuci organizează o serie de activități dedicate celor mici. Aceștia se vor bucura de momente de relaxare și distracție în foaierul bibliotecii. 

 Joi, 30 mai, începând cu ora 14, dăm startul „Dansului Copilăriei”, un spectacol magic și colorat susținut de elevii de la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, coordonați de profesoarele Maria Georgescu și Elena Țarălungă. 

Vineri, 31 mai, de la ora 11, vă așteptăm pe un tărâm al poveștilor, personajelor din cărți, cu păpuși și costume create de profesoara Mariana Dragomir, povestitor acreditat după metoda EduStory, în cadrul Proiectului Educațional „Poveștile ne fac sănătoși!”. 

Pentru că Ziua de 1 Iunie reprezintă un prilej de sărbătoare, vă invităm la vizionarea unei expoziții de pictură intitulată „Copilăria – partea tangibilă din paradis”, realizată cu sprijinul copiilor de la Grădinița nr. 14. Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai – 15 iunie în Galeria Helios a bibliotecii. 

În cadrul Compartimentului de carte pentru copii – expoziție de carte intitulată  „Copilărie de poveste”. 

La mulți ani, tuturor copiilor! 

Vă așteptăm la bibliotecă!   

 

Biblioteca Municipală „Ștefan Petică”