Doi răniți în urma unui accident rutier. Polițiștii n-au avut cu cine să se înțeleagă

 

Duminică, 2 iunie 2024, în jurul orei 00:20, pe DJ 254, la intersecția cu strada Trandafirului din localitatea Grivița, județul Galați, a avut loc un accident rutier. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi bărbați, cu vârstele de 37 și 55 de ani, din satul Călmățui, respectiv din satul Grivița. 

La sosirea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Galați, cei doi bărbați erau incoerenți, necooperanți și sub influența alcoolului. Au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Galați. 

La sediul unității medicale, bărbatul de 37 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cel în vârstă de 55 de ani nu a putut fi testat alcooltest din cauza leziunilor suferite, fiindu-i prelevate probe de sânge. 

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul, a persoanei care se afla la volanul autoturismului și luării măsurilor legale care se impun, transmite IPJ Galați.