Anunț începere proiect

 

 „P.RA.C.T.I.C.A. locală. Practică responsabilă în agricultură. Colaborare pe termen îndelungat cu comunitatea agricolă locală”  

  

Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci în parteneriat cu Asociația Viitorul Antreprenor C.N.A.E. Tecuci derulează proiectul „P.RA.C.T.I.C.A. locală. Practică responsabilă în agricultură. Colaborare pe termen îndelungat cu comunitatea agricolă locală” în cadrul programului „Creștem prin Educație Agricolă” finanțat de Romanian – American Foundation prin intermediul Fundației CIVITAS pentru Societatea Civilă Cluj și a Fundației World Vision România. 

 Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea competențelor profesionale pentru 18 elevi prin efectuarea stagiului de pregătire practică la 6 agenți economici în domeniul agricol. 

În cadrul proiectului se vor finanța activități de adaptare a serviciilor educaționale prin stagii de practică calitative și atractive pentru elevi, prin efectuarea de vizite de studiu și realizarea unui caiet de lucru privind Călătoria elevului – Crearea unui parcurs de activități de învățare la locul de muncă pe care un elev le poate urma din clasa a IX-a în clasa a XII-a, pentru un proces de educație cât mai bun. 

Valoarea totală a proiectului este de 15.800 lei, iar perioada de implementare va fi iulie 2024 – iunie 2025. 

Persoane contact:  Stanciu Nicoleta, Gheorghe Oana Monica –  Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci, tel./fax. 0236 811133 e-mail: [email protected] .

 

CNAE Tecuci 

 

Lasă un răspuns