Firma GEGI SRL alături de pianiștii de excepție ai Tecuciului

 

Astăzi, 18 iunie, la Sala Amfiteatru a Clubului Copiilor Tecuci au fost invitați pianiștii care au participat în anul școlar 2023 – 2024 la concursuri naționale și internaționale și care au obținut rezultate excepționale. Remarcați au fost la Concursul internațional de interpretare pian „Micul Virtuoz” desfășurat la București în 19 mai 2024 și Concursul național de interpretare pian „Ritm și grație” la Călărași în 14 iunie 2024. 

Coordonați cu multă dăruire de profesor Alexandra Manolache, elevii au în spate pregătire muzicală de la 4 la 8 ani de studiu.  

Și dacă tot începe vacanța, ce putea fi mai frumos decât o întâlnire în care cei mai performanți să fie în prim plan. Astfel, de la ora 13, pianiștii – unii alături de părinți – au asistat la alocuțiunea prof. Alexandra Manolache, apoi a sponsorilor care au dorit să motiveze această performanță și să îi îndemne la continuitate pe plan muzical 

Asociația Balinte Ionela a găsit sponsor și de această dată pentru pianiștii care ne reprezintă național și internațional. Astfel, firma GEGI SRL Tecuci a dorit să fie alături de acești virtuoși, oferindu-le un plic cu 200 lei pentru fiecare pianist.  

 Au fost premiați de către directorul GEGI SRL – Andrei Valentin Natu următorii elevi:  

– Căluian Laura – 15 ani – anul 5 de studiu; 

– Filimon Andrei Ronan – 15 ani, cu 9 ani de studiu;  

– Pohrib Karla – 12 ani, anul 5 de studiu;  

– Trandafir Dan Ionuț – 14 ani, 8 ani de studiu;  

– Miron Daria – 12 ani, 6 ani de studiu;  

– Mihai Alexandru – 13 ani, 6 ani de studiu;  

– Stan Cristian – 13 ani, 7 ani de studiu;  

– Iancu Delia – 16 ani, 6 ani de studiu;  

– Gao Alexandru – 11 ani, anul 4 de studiu;  

– Sîrbu Carina – 17 ani, 7 ani de studiu. 

După premiere și felicitările cuvenite, trei dintre pianiști au încântat publicul cu diverse partituri, iar de la ora 15, în prezența  prof. Valentina Cuza – director al Palatului Copiilor Galați, au avut serbarea de sfârșit de an școlar. 

Felicitări sponsorilor, elevilor, coordonatorului și mult succes la competițiile viitoare!