Incendiu la Tecuci

 

 Astăzi, 9 iulie 2024, pe strada 13 Septembrie din Tecuci a izbucnit un incendiu la imobilul situat vizavi de Biblioteca Municipală.  

În jurul orei 9, flăcările se manifestau violent. La fața locului intervin echipaje ale ISU, Detașamentul Tecuci.

 

Update: Flăcările au cuprins două case și exista pericolul ca focul să se extindă.

La fața locului au fost trimise să intervină trei autospeciale de stingere ale ISU Galați de la Detașamentul Tecuci și o ambulanță SMURD. O femeie în vârstă de 71 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.  

La unul dintre imobile incendiul a fost localizat. La celălalt imobil flăcările s-au întețit din cauza maselor plastice aflate în interior. 

 

Update (VIDEO): În urmă cu puțin timp s-a încheiat intervenția pentru localizarea, lichidarea și înlăturarea efectelor unui incendiu izbucnit la doua imobile amenajate ca spații comerciale în Tecuci, strada 13 Septembrie 1848. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la un imobil, flăcările afectând alte două case din vecinătate.

Prin intervenția rapidă a pompierilor militari din cadrul Detașamentului de pompieri Tecuci s-a reușit localizarea în scurt timp a incendiului preîntâmpinând astfel propagarea flăcărilor. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, transmite, în jurul orei 15.15, ISU Galați.

 

 

Lasă un răspuns