Infracțiuni rutiere constatate în weekend

Sâmbătă, 9 iulie, în jurul orei 21, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada Matei Basarab, un bărbat de 28 ani, din municipiul Tecuci, care conducea o motocicletă deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.


Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 9 iulie, ora 22.29, o tânără din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tecuciul Nou, din municipiul Tecuci, a surprins și accidentat un bărbat  de 49 ani din localitate, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.


Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

You cannot copy content of this page