Festivitatea de premiere a asistenților de la „Carol Davila” – Galerie foto

 Şcoala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila’’, Filiala Tecuci, a avut ieri, 14 iulie, festivitatea de premiere a absolvenţilor. Aceasta a fost a patra promoție de absolvenți, fiind atât asistenți medicali generaliști cât și asistenți farmaciști.
Evenimentul s-a derulat la sala de spectacole ,,Ion Petrovici’’, directorul şcolii, prof. Gabriela Vizitiu, având, alături de elevi, invitaţi speciali: prof. Andi Leibovici, dr. Valentin Boldea, cons. Despina Tudose din cadrul UAT Municipiul Tecuci.
Au fost alături absolvenţi, părinți, soți, copii, apropiați care i-au susţinut şi care și-au manifestat emoţiile prin aplauze prelungi.
Deschiderea manifestării a fost făcută de directoarea Gabriela Vizitiu, oferind microfonul fiecărui invitat, aceştia vorbind despre menirea asistenţilor medicali şi urându-le succes pe viitor în profesia aleasă. Pentru început au fost premiate clasele din anul I și II conduse și îndrumate de Violeta Nacu, Andra Cocuța, Gina Paraschiv. 


Prima clasă, a dirigintei Crina Chițiga, care a urcat pe scenă, a fost cea de asistent medical generalist, profesoarea înmânându-le diplome și flori.
Cea de-a doua clasă, profil asistent medical farmacist, a fost strigată să urce pe scenă şi le-a acordat diplome diriginta Daniela Iordăchescu.
Fiecare absolvent va avea un viitor în domeniul medical, iar prin alegerea acestei profesii carierele lor vor fi dedicate pacienţilor suferinzi, celor care au nevoie de medicaţie şi sprijin. Șefele de promoție, Lucia Mihoci și Maria Nuțu au primit și sume de bani ca recompensă pentru efortul depus.

Totodată, cei mai buni absolvenți au primit medalii pentru merite deosebite.
Galerie foto: