Evenimente rutiere de weekend

Vineri, 15 iulie, ora 7.48, un bărbat de 61 ani din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Petrovici, a surprins și accidentat o femeie de 48 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Sâmbătă, 16 iulie, în jurul orei 23.35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului, au depistat pe strada Gheorghe Pătrașcu, un tânăr de 27 ani, care conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul Drager rezultatul a fost de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.