Înscrieri la Concursul Național de Poezie „Costache Conachi” Tecuci

 Casa de Cultură Tecuci, în colaborare cu Primăria Municipiului Tecuci, organizează în ziua de 24 septembrie 2016  ediția a XXIV-a a Concursului Național de Poezie „Costache Conachi”. 

Concurenţii: Pot participa creatori de poezie fără limită de vârstă, care nu au publicat în volum. Concurenţii vor trimite un număr de şapte poezii în câte șase exemplare (scris cu diacritice), care vor purta, fiecare, acelaşi motto de identificare. Într-un alt plic închis, pe care va fi înscris motto-ul poeziilor, participanţii vor introduce o fişă cu câteva date personale: numele şi prenumele, data şi locul naşterii, domiciliul, ocupaţia, studiile, distincţii literare, telefon, e-mail, etc.
Plicurile cu fişa personală se vor deschide după jurizare şi stabilirea premiilor.
Lucrările vor fi expediate până la data de 10 septembrie 2016, data poştei, pe următoarea adresă: Casa de Cultură a Municipiului Tecuci, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 62, cod 805300, jud. Galaţi, cu menţiunea: Pentru Concursul Naţional de Poezie „Costache Conachi”.
Jurizarea: Lucrările vor fi apreciate de un juriu, constituit din personalităţi culturale.
Premiile: concurenţii stabiliţi câştigători vor fi invitaţi la Tecuci la manifestările organizate cu prilejul Concursului Naţional de Poezie „Costache Conachi”.
Organizatorii  vor  acorda  următoarele  premii: Marele premiu, Premiul  I, Premiul  II, Premiul  III, Mențiune.
Vor mai fi oferite premii și din partea unor edituri sau reviste literare, partenere ale evenimentului. Juriul îşi rezervă dreptul de a redistribui, în mod excepţional, anumite premii.
Transportul şi masa (diurna) juriului și laureaților vor fi asigurate de  organizatori.
Laureaţii au obligația să fie prezenţi personal la Tecuci, pentru a primi premiile şi pentru a participa la manifestările organizate cu prilejul Concursului.
Relaţii la telefoanele 0236.820.449 și 0725.802.250, sau prin e-mail la adresa [email protected].
Director,

Prof. Mircea Călianu