Seară de film la Tecuci

 După o mică pauză în care ne-am „refăcut” forţele, noi, membrii Asociaţiei Tinerilor Tecuceni, am decis să vă încântăm cu încă un proiect caritabil dedicat cetăţenilor din Tecuci şi din împrejurimi. 

„Seară de film by ATT” este un proiect caritabil ce are drept scop strângerea de fonduri pentru Centrul de Zi al Fundației Bunul Samaritean de la Nicoreşti, dar şi dezvoltarea comunităţii şi a relaţiilor dintre tineri, prin facilitarea accesului la  evenimente culturale gratuite (donaţia pentru intrare este opţională).
Noi vă vom pune la dispoziţie pături şi vom creea un cadru perfect pentru a viziona un film în aer liber. Pe lângă vizionarea lui, vom avea şi câteva surprize la început şi la final.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a face o faptă bună, dar şi pentru a ne simţi bine într-o seară de vineri. Nu uitaţi să aduceţi câte o pernă în cazul în care vreţi să staţi mai comozi.
Evenimentul are loc vineri, 26 august, în Parcul „Oltea Doamna” (Insula Cercetașilor) iar accesul se va face la ora 21.
Mulţumim partenerilor noştri: Primăria Municipiului Tecuci – primar Hurdubae Cătălin şi SC Zone Verzi Tec SRL – director Florian Ioniţă.

Andrei Mihăiţă Petică