La volan sub influența alcoolului

 La data de 17 septembrie a.c., ora 17.59, polițiștii Serviciului Rutier Galați, au oprit pentru control pe raza comunei Ivești, un autoturism condus de un tânăr de 33 ani din Tecuci. 

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
În noaptea de 18 septembrie, ora 2.00, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control pe strada Ecaterina Teodoroiu din localitate un autoturism condus de un bărbat de 41 ani din București.
Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
În noaptea de 19 septembrie a.c., ora 00.17, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control pe strada Muncii, un autoturism condus de un tânăr de 30 ani din Tecuci.
Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificării documentelor polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.
Tot în aceeași noapte,  ora 00.50, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control pe strada  Plt. Stoicescu, un autoturism condus de un tânăr de 27 ani din Tecuci.     
Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea în urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.