Spune NU drogurilor!

 Asociaţia Tinerilor Tecuceni (#ATT) îşi pune din ce în ce mai mult amprenta asupra oraşului prin munca depusă şi activităţile desfăşurate.
În acest sens, vă invităm pe 20 octombrie a.c., începând cu ora 17, la Sala Ion Petrovici la proiectul „Ora de dirigenție nonconformistă by ATT”. Cu sprijinul autorităților locale campania „Spune NU drogurilor by ATT” a luat fiinţă avand drept scop lupta împotriva celei mai dureroase probleme din ultimul deceniu pentru tinerii români. 

Seara va începe prin prezentarea unui scurt-metraj în regia lui Andrei-Mihăiță Petică, realizat cu sprijinul Poliției Locale și a membrilor ATT. Sesiunea de discursuri va fi deschisă de către Președintele ATT, Andrei-Mihăiță Petică, iar în continuarea sa, ca și speakeri principali îi vom avea invitați pe primarul Cătălin Hurdubae și senatorul Ionel Daniel Butunoi, ambii cu câte un discurs.
Searava fi încheiată de către comisarul de poliție Ciprian George Gîrleanu și de către Daniel Dojan, ce se vor adresa tinerilor tecuceni.
Alături de noi vor fi aproximativ 350 de tineri și elevi, împreună cu reprezentanții iinstituțiilor de învățământ și culturale din municipiu, dar și consilieri locali și județeni.
~ Educăm pentru un viitor mai curat! ~

Andrei-Mihăiță Petică, Președinte ATT