A intrat cu mașina în gard

 Astăzi, 13 decembrie 2016, în jurul orei 1, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci  în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului au depistat pe strada Unirii un tânăr de 24 ani care conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

La testarea cu aparatul Drager rezultatul a fost de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.
Ieri,  12 decembrie 2016, ora 17.15, un tânăr de 18 ani din comuna Matca în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii a efectuat manevra de depăşire a altui autovehicul, iar la revenirea pe banda sa de mers a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un  gard din beton al unui imobil. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care  a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.