Școala postliceală FEG „Education“ Tecuci împarte bucurii

 Suntem oare generoși numai la sfârșitul unui an când „moșii” Nicolae și Crăciun ne bat la ușă, primul amintindu-ne să ne pregătim cizmulițele, cel de-al doilea aducându-ne cadouri-surpriză pe care le descoperim cu bucurie sub bradul din living? Suntem darnici și buni în fiecare zi, omenia este valoarea fundamentală ce ne caracterizează pe fiecare, de la mic la mare, numai că, acum, cu ocazia acestor sărbători sacre, o stare de spirit specială ne îndeamnă să fim mai darnici, mai generoși, să ne gândim mai mult la aproapele nostru.
 Animați de acest sentiment, cursanții școlii noastre s-au organizat cât au putut mai bine.
Prof. Irina Tone, îndrumător de an AMF I, împreună cu colectivul pe care îl conduce și-au adus prinosul prea plinului sufletului lor, oferind daruri copiilor de la grupul catehetic al parohiei „Sf. Ilie” Tecuci și enoriașilor parohiei. 

 Prof. biolog Petrica Groza, împreună cu o echipă de cursanți AMF III și AMG I au mers la cumpărături și au pregătit peste 150 de pachete, divers combinate, la care au contribuit toți cursanții noștri. Am avut ca prim obiectiv copiii de la Școala Specială nr. 5 Tecuci, unde am reușit să aducem și noi un strop de bucurie acestor micuți, care, recunoscători, în semn de mulțumire, ne-au oferit și ei cadouri lucrate cu mânuțele lor. Ne-au fericit zâmbetul și bucuria de pe chipurile lor.
 Ne-am continuat acțiunea la Spitalul de Pediatrie „Anton Cincu” Tecuci, ducând bucurie copiilor internați și ochișorii lor ne-au transmis pe lângă „mulțumesc”, curiozitatea și nerăbdarea de a scotoci în darurile primite.
De Crăciun visezi și îndrăznești mai mult, îți dorești să fii mai bun, mai curat sufletește, îți dorești să nu mai vezi oameni în suferință. La Cantina de Ajutor Social am găsit mulți copii și adulți nevoiași care s-au bucurat foarte mult de micile noastre daruri.
Trăim în orașul faptelor bune, să dăruiești e cel mai frumos cadou pe care îl poți primi.

Dir. prof. Silvia Gheorghiu