Bucurii de Crăciun oferite de Asociația Bunul Samaritean

 În acest an Moș Crăciunul nostru a reușit să aducă magia sărbătorilor la un număr record de persoane:
• 1.000 de cadouri pentru copii, bebeluși și vârstnici;
• 60 de pachete cu alimente pentru familii numeroase;
• 40 de saci plini de cadouri pentru copii de la centru nostru de zi;
• 17 saci cu multe surprize pentru adulții din centrul nostru;
• Sute de jucării și îmbrăcăminte pentru oameni din 11 sate;
• Petrecere de Crăciun, pentru copii din centru de zi;
• Petrecere de Crăciun pentru rezidenți din centru rezidențial. 

Toate acestea au fost posibile datorită oamenilor generoși din România și din străinătate. Apreciem sprijinul și încrederea acordată, fie prin sponsorizare, donație sau muncă de voluntariat.
 Mulțumim Gift Solution Romania, Transfero, Zumba Tecuci, Agrimat Matca, MTC, Marcian Capmare, Alexandra Poloboc, Simona Garleanu, Ortodoxpress, SC Mobil Optic SRL, Iunia Mihalachi, Scoala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” Tecuci, Marius Mihalache, Anamaria Necșulescu, Daniela Butunoi, Work Management SRL, SC Davgent SRL, Asociația Tinerilor Tecuceni, SC Jantzen Development SRL, Gabriel Iftimie și Claudiu Crișan!
Ne poți ajuta să ne continuăm proiectele și să ne îndeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Dacă compania ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Așadar, poți face o sponsorizare fără să te coste nimic.
Pentru mai multe detalii te rog să ne contactezi la tel. 0768.821.843 – Ionel Melinte.
Asociația Bunul Samaritean, înființată în anul 2000, cu sediul în com. Nicorești, jud. Galați este o organizație umanitară, non-profit, apolitică, neguvernamentală și este constituită pe o perioadă nedeterminată.
Asociația s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situația materială, poziția socială sau starea de sănătate are dreptul la o viată demnă și decentă.
Asociația are următoarele componente:
 Centru de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, este o locuință pentru 16 adulți cu dizabilități. Centrul este înființat în anul 2003, oferă dragoste găzduire, îngrijire personală, educație, terapie și socializare pe o perioadă nedeterminată.
Centru de zi pentru copii proveniți din familii defavorizate, a fost înființat în anul 2007, este adresat zilnic unui număr de 40 de copii de vârstă școlară. Copiii beneficiază de două mese pe zi,  duș, schimb de hăinuțe, sprijin în efectuarea temelor, jocuri educative și distractive, consiliere psihologică și, nu în ultimul rând, afecțiunea și dragostea personalului centrului.
Claire Melinte

 

Asociația Bunul Samaritean