Formația „Atrivm” și Cristi Corcioveanu în spectacol de Sărbători

 Marți, 27 decembrie 2016, sala de spectacole „Ion Petrovici” a găzduit o manifestare prilejuită de lansarea discului intitulat „Breaking the walls” al îndrăgitei formații tecucene „Atrivm”. 

Spectacolul a fost deschis cu o frumoasă și ritmică melodie interpretată de trupă, după care conducătorul grupului, Alex Gheorghe, a urat un călduros „Bun venit!” publicului tecucean prezent la prima lansare de album a acestora. Au urmat piesele „Du-te!”, o melodie cu dedicație specială, și „Ai plecat” urmată de piesa „Totul se transformă”, unde a intervenit alături de grup și solista Andreea Cărăuș.
 Inițiatorul grupului, de fapt părintele spiritual al acestuia, Laurențiu Gheorghe, tatăl lui Alex, acum și pe post de prezentator, a intervenit pentru a sublinia faptul că această trupă este înființată în anul 2012 și recent a participat la un Festival național de muzică la Vatra Dornei împreună cu îndrăgitul cantautor Cristi Corcioveanu iar acolo s-au pus bazele acestui disc, subliniind și cu această ocazie sprijinul acestuia la această realizare.
Invitat în scenă, cantautorul Cristi Corcioveanu mulțumește pentru invitația primită, aducându-și aminte de începuturile lui muzicale și spunând că oricând va fi solicitat, va veni cu mare plăcere.
 Interpretul și-a început recitalul cu o piesă pe versurile prietenului Sorin Poclitaru, urmată apoi de îndrăgita melodie „Orange”, apoi „Second hand” – melodie cântată cu plăcere de toată sala, la fel ca a și piesa „Femeia ideală”, încheind recitalul cu o piesă foarte cunoscută, „Meseria de copil”, pe versurile scriitorului tecucean Aurel Brumă.
A revenit în scenă trupa „Atrivm”, însoțită de Alex Păduraru, și a prezentat piesa „Zbor peste nori”.
 A intervenit din nou prezentatorul Laurentiu Gheorghe vorbind de istoria și originea numelui trupei „Atrivm” unde activau trei componenți a cărora nume începea cu litera A, ducând la acest A-trivm. Plecând un component cu această inițială, au socotit normal să introducă în trupă din nou pe cineva cu A și astfel a fost cooptată solista Andreea Berescu. Aceasta, intrând în scenă, a prezentat piese din repertoriul internațional dar și piesa din repertoriul regretatei Laura Stoica intitulată „Focul”, precum și melodia „Galbenă gutuie”.
Trupa și-a încheiat recitalul, la fel ca și Cristi Corcioveanu, tot cu o piesă dedicată copilăriei intitulată „Suntem iarăși copii” dar și cu una de sezon, „Oameni de zăpadă”.
Să consemnăm în final componența trupei: Alex Gheorghe – conducătorul formației, voce și chitară;  Alex Băraru – tobe; Vlad Pascu la chitara bass și Minu Hristudor la chitară ritmică.
 

 

Autor: Iancu Aizic